top of page

Dierenverblijf | Hondenhotel Urok & Dreams te
Kontich-Duffel-Edegem-Aartselaar-Hove-Lint-Mortsel

Bij Hondenhotel Urok & Dreams hebben we 34 verblijven ter onze beschikking. De ruime binnenkennels hebben veel invallend daglicht door de verschillende lichtdoorlatende dakpanelen. Onze accommodatie is zeer goed geïsoleerd. In de zomer is het lekker koel en in de winter is het warm dankzij de warmtepanelen en de warmteblazers. In alle kennels staat een bed op pootjes. Hierop leggen we de slaapnestjes van de honden.

De honden kunnen gedurende heel de dag binnen of buiten vertoeven via een luikje. De afmetingen van een binnenkennel zijn: 1m50 op 1m80.

Buiten is ons dierenverblijf voorzien van buitenrennen, aangepast aan alle weersomstandigheden. Ze zijn voor een gedeelte overdekt zodat de honden tijdens minder goed weer toch buiten kunnen zonder kletsnat te worden. Anderzijds hebben we er ook voor gezorgd dat er steeds schaduw is bij zonnige dagen. De afmetingen van een buitenkennel zijn: 1m80 op 3m.

De honden worden 3 maal per dag op een hoog omheinde speelweide gelaten. Om onnodige ruzies te voorkomen gaat iedere hond apart op de speelweide. Honden van hetzelfde gezin gaan uiteraard wel samen op de weide. We hebben 8 speelweides ter onze beschikking, dus alle honden krijgen voldoende ruimte en tijd om zich uit te leven, te knuffelen, te spelen en de pootjes te strekken. 

Bezoek onze facebook pagina voor foto's van onze hondse gasten.

Hondenhotel Urok & Dreams

bottom of page