top of page

Een massage voor je hond? Zowel relaxerend als therapeutisch.


Een ontspannings- of acupressuurmassage voor honden is een ideaal en fijn relaxmoment voor elke hond, vooral voor honden met stress, angsten of kwaaltjes.


Hondehotel Urok & Dreams te Lint-Kontich

Relaxerende massage voor honden


Met veel liefde en passie geeft het gediplomeerde team van Urok & Dreams jouw hond een dog massage waarbij hij/zij volledig tot rust komt. Het is een zalig moment waarbij je hond aanrakingen leert aanvaarden en waarderen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze bij Urok & Dreams maar al te goed hoe ze angstige en gestreste honden kunnen kalmeren door gebruik te maken van kalmerende geuren, zoals bijvoorbeeld lavendel.


Therapeutische massage voor honden


De hondenmasseurs van Urok & Dreams zijn opgeleid om honden die last hebben van pijnlijke spieren of gewrichten te masseren. Door gebruik te maken van verschillende massagetechnieken verzachten ze de kwaaltjes en/of pijnklachten van jouw hond.


De massagetherapeuten focussen zich vooral op een cranio-sacrale behandeling waarbij ze het lichaam, de ziel en de geest als een geheel met het bindweefsel zien en voelen op deze manier waar de problemen of storingen vandaan komen. In combinatie met de nodige stretchoefeningen verminderen de kwaaltjes van jouw trouwe viervoeter. Voor sporthonden wordt er extra aandacht besteed aan stretchen.


De acupressuurmassage voor honden die Urok & Dreams aanbiedt, is een drukpuntmassage die ervoor zorgt dat de levensenergie beter door het lichaam van jouw hond stroomt. Bovendien kan acupressuur gezondheidsproblemen, angst en stress bij jouw hond verminderen.


Prijzen dog massage


Boek een massage voor honden in Hondenhotel Urok & Dreams of bij je thuis. Voor specifieke lichaams- of gedragsmassages is een intakegesprek nodig, opdat de massage effectief is en volledig beantwoordt aan de behoeften van jouw hond.


Massage voor honden van 15 minuten: €15

Massage voor honden van 30 minuten: €30

Intakegesprek met een eerste massage: €50


Geniet jouw viervoeter van een vakantie in Hondenhotel Urok & Dreams? Dan ontvang je 10% korting op een dog massage of acupressuurmassage voor honden! Neem snel contact met ons op.

Comments


bottom of page