top of page

Het belang van het nakomen van een reservatie

Waarmee moeten we rekening houden bij het maken van een reservatie?

In ons hondenhotel met zijn ruime geklimatiseerde binnenkennels en grote speelweiden is er plaats voor een groot aantal honden. Wil je echter verzekerd zijn van een plek in ons hondenpension, dan is het aan te raden om ruim van tevoren te reserveren. De reservering gaat in op het moment dat de betaling door ons is ontvangen. Om ervoor te zorgen dat iedereen bij ons terecht kan wanneer dat nodig is, is het belangrijk dat afspraken altijd goed worden nagekomen. Als dat niet gebeurt, is dat ten nadele van ons hondenpension en andere hondenbezitters.Voorwaarden van reservatie

Om alles in goede banen te leiden, hebben we een aantal duidelijke regels opgesteld, waaraan iedere hondenbezitter zich moet houden na het maken van een reservering. Deze regels hebben een juridische grondslag, hetgeen wil zeggen dat jouw reservering juridisch bindend is. Wees er daarom van bewust dat een reservering in ons hondenhotel niet vrijblijvend is. Wanneer een gemaakte afspraak voor verblijf niet goed wordt nagekomen, heeft dat niet alleen consequenties voor ons, maar ook voor jou.


Wanneer is kosteloos annuleren mogelijk in dierenhotel Urok & Dreams?

Er zijn natuurlijk ook situaties denkbaar waarin je met overmacht te maken krijgt, zoals bij ziekte of het overlijden van je hond. In alle andere gevallen ontvang je een rekening van ons voor de niet nagekomen reservering, mits er natuurlijk niet tijdig is geannuleerd.


Gedeeltelijk of alles annuleren kan zonder problemen als je minstens een maand voor het geboekte verblijf de overeenkomst ontbindt. Dit geldt ook voor het inkorten van de verblijfsduur. Als je pas later dan een maand van tevoren annuleert of wijzigingen wilt doorvoeren, dan worden er kosten berekend voor de eerder vastgelegde duur van de reservatie. Dit kan oplopen tot 100% van de afgesproken totaalprijs. Ga daarom zorgvuldig om met je reservering bij Urok & Dreams en breng ons altijd tijdig op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Comentarios


bottom of page