top of page

Hoe kies ik het beste pension voor mijn hond?

Welk dierenpension kies ik: het passende hondenhotel kiezen

U vertrekt op vakantie en uw favoriete viervoeter kan niet mee, u heeft andere verplichtingen en laat uw hond liever niet een hele dag alleen zonder gezelschap of u wilt hem niet de kans geven kattenkwaad uit te halen. Wat de reden ook is, een dierenpension is de oplossing. Maar hoe kiest u het beste pension voor uw hond?Ga op tijd op zoek

U vertrekt volgende week op vakantie en u moet nog een hondenhotel kiezen voor uw hond? Dat is vrij laat, waardoor de beste keuze voor uw viervoeter misschien al volzet is. Uw hond is een deel van het gezin en u wilt dus dat ook hij een leuke tijd beleeft wanneer u op vakantie bent. Een goed dierenpension waar hij zich goed voelt, is dus belangrijk.

Door vroeg op zoek te gaan naar een dierenverblijf heeft u meer keuze en kunt u belangrijke zaken in overweging nemen. Heeft uw hond toegang tot vers drinkwater? Mag hij zijn eigen favoriete voeding blijven eten? Wordt uw hond regelmatig uitgelaten en kan hij buiten blijven als hij wil? Zit uw hond alleen of samen met andere honden? Het zijn belangrijke zaken om het verblijf van uw hond zo aangenaam mogelijk te maken.


Hondenhotel kiezen: ga voor een nacht op proef

Om er zeker van te zijn dat uw hond zich goed voelt in het dierenpension kunt u hem er al eens op voorhand een nachtje laten slapen. Zo weet u dat uw huisdier er zich comfortabel voelt. Is dat niet het geval, dan heeft u nog tijd om een alternatief te zoeken vooraleer uw hond er langer moet verblijven.


Ontdek de voorwaarden van het dierenpension

Niet alleen uw hond moet zich comfortabel voelen in het verblijf, ook het verblijf kan bepaalde voorwaarden stellen aan de dieren die er komen logeren. Zo moeten honden vaak gevaccineerd en ontwormd zijn om er te kunnen verblijven. Door vroeg op zoek te gaan naar een dierenpension kunt u ook informeren naar de voorwaarden voor een verblijf.

Welk dierenpension kies ik? Hondenpension Urok & Dreams in Kontich biedt u graag een aangenaam verblijf aan voor uw hond. Kom nu langs.

Комментарии


bottom of page