top of page

Onze dog taxi, voor korte en lange afstanden.


Of u nu alleen woont, met een partner, of met uw gezin, een hond als huisdier brengt ongelooflijk veel liefde en warmte met zich mee. Honden worden niet voor niets de beste vrienden van de mens genoemd. Maar met een viervoeter in huis, heeft u te kampen met heel wat verantwoordelijkheden. Ook wanneer u “on the move” bent, bijvoorbeeld bij een verhuizing of wanneer u op vakantie vertrekt. Uw hond maakt deel uit van het gezin, dus moet zijn of haar transport zo goed mogelijk geregeld worden. Bij hondenpension Urok & Dreams in Waarloos stellen we daarom een gespecialiseerde dog taxi ter beschikking, waarmee we uw hond op een veilige en comfortabele manier vervoeren.
Zorgeloos vervoer voor uw hond


Voor een veilig vervoer van uw lieve viervoeter, van deur tot deur, in binnen- en buitenland , bent u bij Urok & Dreams in handen van ervaren professionals. Maar nog belangrijker, we zijn echte dierenliefhebbers. Van een bezoekje aan de dierenarts tot een reisje naar uw vakantieadres in Frankrijk of zelfs een grootschalige verhuizing naar een ander land, u kan voor korte én lange afstanden rekenen op onze dog taxi.


We begeleiden uw huisdier waar nodig en houden u als eigenaar ook constant op de hoogte van het proces en de vorderingen. Zo nodig kan uw hond zelfs een nachtje in ons dierenpension doorbrengen voor u uw reis begint. Het ligt er maar net aan wat u nodig heeft en wat het beste is voor het welzijn van uw hond. Tot slot voeren we het vervoer zelf uit met speciaal uitgeruste en zeer ruime voertuigen, zodat uw hond ook tijdens het transport zich helemaal comfortabel voelt.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Urok & Dreams dog taxi voor uw eigen hond? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op, en vergeet ons ook zeker niet om een prijsindicatie te vragen!
Comments


bottom of page