top of page

Waar let u het beste op bij het kiezen van een hondenpension?


Hondehotel Urok & Dreams te Lint-Kontich


Een verblijf in een hondenpension

Het liefst van al hebben we onze trouwe viervoeter altijd bij ons in de buurt, maar soms kan het nu eenmaal niet anders dan dat we onze hond moeten laten verblijven in een hondenpension, of dat nu is door ziekte, revalidatie of omdat u op vakantie vertrekt waar uw hond niet mee kan. Tijdelijk verblijf of niet, u wilt het allerbeste voor uw hond. Met deze tips vindt u een verblijf waar uw hond zich thuis voelt.

Waaraan moet een hondenpension voldoen? In de eerste plaats is het belangrijk om na te gaan of de pensionhouder een vergunning heeft voor het openhouden van een hondenpension. Niet iedereen mag immers zomaar een hondenhotel starten. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of de eigenaar over een bepaalde vakkennis beschikt. Kunnen ze goed omgaan met honden? Welke voeding geven ze uw hond? En hoe voorkomen ze dat een hond pijn heeft of ongemakken vertoont?

Niet alleen de omgang van het personeel met uw hond is belangrijk bij de keuze van een hondenpension, maar ook het verblijf zelf. Het is belangrijk dat uw hond zich thuis voelt in zijn nieuwe omgeving. Een goed pension biedt schone en ruime verblijven aan voor honden, waarbij comfort de boventoon voert. Zo is de temperatuur aangenaam en hebben de honden een binnen- en buitenverblijf. Let ook op het feit of uw hond al dan niet met een andere hond moet samenhokken. Dat kan namelijk voor extra stress zorgen.

Boek een verblijf bij Hondenhotel Urok & Dreams in Kontich Hondenhotel Urok & Dreams in Kontich is een hondenpension met eigenaars die een grote passie hebben voor honden. De honden beschikken over een binnen- en buitenkennel waardoor ze naar eigen believen naar binnen of buiten kunnen.

Zoekt u een hondenpension voor uw hond? Boek een verblijf bij Hondenhotel Urok & Dreams in Kontich.

Comments


bottom of page