top of page

Waarmee rekening houden wanneer uw hond op hotel gaat?


Hondehotel Urok & Dreams te Lint-Kontich


Uw hond in goede handen bij hondenhotel Urok & Dreams

Wilt u graag reserveren bij Urok & Dreams? Dan gebruikt u daarvoor het online reservatieformulier dat u op onze website vindt. Vul dit formulier volledig in en verzend het daarna meteen. Zo beschikken we over alle informatie die we nodig hebben. Vergeet op het moment waarop u uw hond bij ons aflevert zeker het vaccinatieboekjes niet. Zo weten we of uw hond voldoet aan alle noodzakelijke vaccinaties voor kennelhoest, leptospirose, parvo en hondenziekte. Verder vragen we ook vriendelijk om het verblijf van uw hond vooraf te betalen in cash geld aangezien we niet over Bancontact beschikken. U kunt uw hond bij ons komen afzetten op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11 en 12 uur en tussen 15 en 18 uur. Op woensdag en zaterdag kan dat tussen 10 en 12 uur en op vrijdag tussen 11 en 16 uur. Denk eraan dat we op zondagen en feestdagen gesloten zijn.


Eigen speeltjes en mand zijn toegelaten


Heeft uw hond het liefst zijn eigen mand en bepaalde voedingsproducten en/of speeltjes? Dan brengt u die gerust mee zodat uw hond zich nog meer op zijn gemak voelt bij Urok & Dreams.


Annuleringsvoorwaarden en voorwaarden hondenpension


Wanneer uw hond om een of andere reden toch het voorziene verblijf niet zal doorbrengen bij Urok & Dreams gelden er bepaalde voorwaarden in ons hondenpension. Annuleert u 1 maand voor de reservatie? Dan hoeft u het verblijf niet te betalen. Wanneer de annulering twee weken op voorhand wordt aangevraagd, betaalt u de helft van de totale verblijfskosten. Wanneer u de reservering wilt annuleren op minder dan twee weken voor de voorziene datum, dan betaalt u 100 procent van de totale verblijfskosten.


Meer weten over een verblijf voor uw hond bij Urok & Dreams? Neem dan snel contact met ons op.

bottom of page